Close Panel

20

jan

2012

Chris en Lisa Hordijk zingen samen

Door admin. Geplaatst in TVOH | 5 Reacties »

Tijdens de finale van The Voice Of Holland 2011 heeft Chris samen met zijn zus Lisa Lois het nummer It’s Only Love ten gehore gebracht.

Bekijk hieronder het filmpje van hun optreden samen:

Chris Hordijk en Lisa Lois – It’s Only Love

E-mail de auteur | Alle berichten door | Abbonneer op RSS Feed (Reacties)

 

5 Reacties op “Chris en Lisa Hordijk zingen samen”

 1. 1
  Lien Says:

  Wow, wat een gaaf optreden! Ik als vroegere Bryan fan ken dit liedje wel. En toen Charly Heaven deed, vond ik dat niet zo super (iedereen wel geloof ik!) maargoed, misschien vergelijk ik teveel. Maar dit was helemaal leuk! WINNEN!

 2. 2
  Aad Says:

  Wat een gaaf duet zeg.
  Hoop dat dit duet op de eerste cd van Chris kom te staan.
  Wat kopen doen we die cd.
  Wat een geweldige stem heb je

 3. 3
  Andrea Says:

  Eerlijk gezegd vond ik het duet geen succes: elektrische jankende gitaar overheerste, te rauw nummer, zangkwaliteiten Chris kwamen hierdoor niet tot uiting. Vond het geen goede match dat hij met zijn zus Lisa zong (geen presentatieve dame qua kleding en tattoo). Jammer, wat mij betreft was deze keuze een misser en heeft Chris mede hierdoor finale verloren.

 4. 4
  Ook Lien Says:

  Wat een gaaf optreden,zeg! Super.
  Stemmen passen prima bij elkaar, krachtig en dit kan Chris dus ook al.
  Jammer dat we dit niet ergens kunnen downloaden

 5. 5
  Priscilla Says:

  Hopen dat dit nummer uitgebracht wordt, of van mij part alleen op i-tunes, maar ik wel m hebben!

 

Reageer!